Η Εταιρεία μας

Mobilia, το μεσιτικό σας γραφείο στην Ελλάδα

Όλες οι υπηρεσίες ενός διεθνούς κτηματομεσιτικού γραφείου στην Αθήνα

Το μεσιτικό γραφείο Mobilia βρισκεται στο Παγκράτι, στο κέντρο της Αθήνας. Η ομάδα μας έχει πάθος με τα ακίνητα, γι’αυτό και δεσμευόμαστε να θέσουμε όλη μας την εμπειρία στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ακινητο που ταιριαζει στις αναγκες και τα χρήματά σας.

Η ομάδα μας είναι διεθνής και πολύγλωσση: μιλάμε Γαλλικά, Αγγλικά και Ρωσικά. Προσφέρουμε υπηρεσίες στους ακόλουθους τομείς:

  • Αγορά διαμερίσματος, σπιτιού ή βίλας στην Αττική και τις Κυκλάδες.
  • Ενοικίαση σπιτιού, βίλας ή διαμερίσματος στην Αττική.
  • Ενοικίαση επιπλωμένου διαμερίσματος στην Αθήνα.
  • Διαχείριση ενοικιαζόμενου χώρου.
  • Αγορά ή μίσθωση γραφείων στην Αθήνα.
  • Αγορά ή ενοικίαση επιχειρήσεων στην Αθήνα.

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους και πολύγλωσσους δικηγόρους και συμβολαιογράφους ειδικευμένους σε εταιρικά ζητήματα, έτσι ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξη κατά την αγορά ενός ακινήτου.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε κάθε σας ερώτηση.

Το μεσιτικό γραφείο Mobilia είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Συναλλαγών και είναι μέλος του Συλλόγου Κτηματομεσιτών Ελλάδος (Κάρτα Επαγγελματικής Συναλλαγής Αρ. 6562).

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μας

Το κτηματομεσιτικό μας γραφείο διαθέτει ειδικά τμήματα που θα σας συμβουλέψουν και θα σας υποστηρίξουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας για αγορά ή ενοικίαση στην Ελλάδα.

Διαχείριση ενοικίασης

Το τμήμα διαχείρισης ενοικίασης ααναλαμβανει τη διαχείριση του ακινήτου σας από το Α έως το Ω, από τις επισκέψεις και τη σύνταξη των συμβολαίων μίσθωσης, της αποπληρωμής των ενοικίων, της διαχείρισης των απλήρωτων χρεών και του ελέγχου της ασφάλισης. Οι συνεργατες μας είναι εδω για να εγγυηθούν την απόδοση του ακινήτου σας με απόλυτη ηρεμία.

Βίλες δίπλα στη θάλασσα

Το μεσιτικό γραφείο Houses In Greece είναι η κύρια επαφή σας εάν θέλετε να αγοράσετε μια παραθαλάσσια βίλα ή μια εξοχική κατοικία στην Ελλάδα. Με μια ευρεία επιλογή από κατοικίες και βίλες προς πώληση στα ελληνικά νησιά, η "Houses in Greece" σας βοηθά να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει και στη συνέχεια σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα μέχρι την ολοκλήρωση της αγοράς.

 

Η Ομάδα μας

Γνωρίστε τους Συνεργάτες μας